Ervaringen van anderen:

"Een no-nonsense
aanpak met indrukwekkend
resultaat!"

/ciz#link
/warchild#link
drenthecollege#link
/consent#link
carmel
Opdrachtgevers
Opdrachtgevers onderwijs
Opdrachtgevers primair onderwijs
consent

Peter Kuyper, Hoofd Facilitaire Dienst DC

‘Ingenion heeft de inkoopkracht van onze organisatie versterkt, door potentiële besparingen in beeld te brengen, de uitnutting van contracten te verbeteren en de inkoopfunctie en –organisatie te professionaliseren.’

 

Drenthe College is een mbo- en opleidingencentrum. Elk jaar volgen zo’n 10.000 studenten een opleiding aan Drenthe College op één van de vele locaties in de provincie Drenthe. Kernlocaties zijn Assen, Emmen, Meppel en Hoogeveen.

 

Opdracht
Versterk de inkoopkracht van Drenthe College.

 

Omschrijving
Ingenion werkt vanuit drie uitgangspunten – rechtmatigheid, efficiency en kwaliteit & beheersing  – aan het professionaliseren van de inkoopfunctie. Ingenion zorgde voor een toetsing van de inkoop van Drenthe College aan wet- en regelgeving. Daarnaast bleek uit een door Ingenion uitgevoerde inkoopscan dat door structurering van inkoop besparingen gerealiseerd konden worden. Ingenion hielp Drenthe College deze besparingen te realiseren. Een uitgebreide contractanalyse zorgde vervolgens voor een betere uitnutting van bestaande overeenkomsten.

 

Deliverables
Een betere inrichting van de inkoopfunctie en de inkooporganisatie en een reductie van kosten door een gestructureerde inkoopkalender.

Neem contact op
INGENION WAT HOUDT JE TEGEN?
Bezoekadres
Josink Esweg 2
7545 PN Enschede
T. 053 - 436 39 37

WWW.INGENION.NL