onverdeelde aandacht:

“In vier stappen naar meer opbrengsten, in minder tijd, tegen lagere kosten.”

Ingenion hanteert een aantal beproefde methoden om uw organisatie in een aantal stappen slagvaardiger, efficiënter en effectiever te maken. Het resultaat? Meer opbrengsten, in minder tijd, tegen lagere kosten. 

 

Neem de vrijheid om met uw Ingenion-adviseur van gedachten te wisselen over mogelijkheden en kansen. Een eerste gesprek is vrijblijvend, maar levert gegarandeerd inspiratie op voor meer rendement!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Analyse kritische factoren

Kostenbewustzijn, slimme outsourcing en aandacht van de directie voor (en betrokkenheid bij) het primaire proces. Hoe zit dat in uw organisatie? Waar besteedt u uw tijd, geld en energie aan? En met welk resultaat? Een scherpe analyse van kritische factoren is een eerste stap op weg naar meer rendement.

 

 

 

 

 

Betere benutting capaciteiten

Ingenion helpt bij of verzorgt de administratie, het beheer en het management van contracten met secundaire leveranciers. Voor u betekent dat zekerheid van marktconforme levering én een betere benutting van de in uw organisatie aanwezige capaciteiten. Door uw resources niet langer in te zetten op ondersteunende processen komen zij in toenemende mate vrij voor het primaire proces. Dáár leveren zij hun grootste bijdrage aan uw resultaat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Realisatie quick wins

Organisaties laten rendement liggen doordat bestaande inkooproutines en -procedures niet voldoende kritisch worden geëvalueerd. Met de Confrontatiescan van Ingenion krijgt u een overzicht van uw prestaties op 52 productgroepen; samen met uw Ingenion adviseur kijkt u waar u direct winst kunt behalen, en waar u op termijn betere voorwaarden kunt bedingen. Op basis van dat inzicht sluit Ingenion betere overeenkomsten af met leveranciers.

 

 

 

 

 

Freedom of Focus

Ingenion ontlast u en uw organisatie van verantwoordelijkheden voor contracten en processen met leveranciers, van administratie en Inkoop tot ICT en Human Resources. Uw contactpersoon van Ingenion is verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve inrichting van uw ondersteunende diensten en rapporteert als resultaatverantwoordelijke direct aan u. U kunt zich volledig focussen op uw core-business.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op
INGENION WAT HOUDT JE TEGEN?
Bezoekadres
Josink Esweg 2
7545 PN Enschede
T. 053 - 436 39 37

WWW.INGENION.NL