oog voor talent:

“Practice what you
preach; het uitgangspunt
van Ingenion.”

Ingenion maakt organisaties efficiënter en effectiever. Dat doen we door scherp te analyseren hoe uw organisatie functioneert; wat zijn uw kerntaken, waar bent u écht goed in en wat kunt u beter door anderen laten doen? Die focus op talent passen we ook toe op onze medewerkers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij herkennen en stimuleren het talent van mensen en dagen hen uit met dat talent het verschil te maken voor onze opdrachtgevers. Maak kennis met de mensen van Ingenion, via onderstaande LinkedIn-profielen. Of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 • CHRIS SANDERMAN
  Adviseur Inkoop

  Zeer ervaren inkoopprofessional, met een veelzijdige achtergrond (Hotelschool, alle modules NEVI 1&2). Deed ervaring op in diverse logistieke en managementfuncties, werd uiteindelijk Hoofd Inkoop bij ROC van Twente. Sinds 2010 actief als Adviseur Inkoop bij Ingenion. “Ik ben een gevoelsmens, ik ga altijd eerst op zoek naar de behoeften van de gebruiker van een product of dienst. Daarna zet ik mijn kennis en ervaring in – en mijn perfectionisme! – om de beste deal te sluiten!”


 • FRANK MAATHUIS
  Directeur

  Werkte na een studie informatica ruim 8 jaar voor de Rijksoverheid. Richtte in 2000 Ingenion op. Deed veel interim- en projectmanagementopdrachten voor zowel overheidsinstanties als commerciële organisaties. “Mijn drijfveren zijn het tegengaan van verspilling en de ontwikkeling van talent, niet alleen in onze eigen organisatie maar ook in die van onze opdrachtgevers. Uiteindelijk is mijn streven gericht op het realiseren van Freedom of Focus voor al onze klanten!”


 • RIANNE VAN DER SCHAAF
  Kwaliteitscontroleur schoonmaak

  Rondde haar opleiding MBO detailhandel af op het ROC van Twente. Doorliep daarnaast met succes én met veel plezier de cursussen DKS schoonmaakinspecties en VSR kwaliteitscontrole. Past deze kennis graag toe bij schoonmaakinspecties voor opdrachtgevers. Is bij Ingenion de spin in het web van alle administratieve werkzaamheden. "Ik ben echt een vliegende keep. Of het nou om werk bij opdrachtgevers gaat of om interne werkzaamheden bij Ingenion, verschillende taken combineren is voor mij geen last maar een lust. Ik ben pas tevreden als alles op rolletjes loopt."


 • JUDITH VAN DER ZANDE
  Marketing en Communicatie

  Deed een bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Kwam terug naar Enschede voor haar Master Communication Studies aan de Universiteit Twente en rondde deze in 2013 af. Past de opgedane kennis en ervaring toe op het gebied van Communicatie en Marketing binnen Ingenion en Purchase Pool, daarnaast ondersteunend op diverse gebieden binnen beide organisaties. "Uitdagingen houden mij scherp, ik ga dan ook geen uitdaging uit de weg."


 • SHARON STOETEN
  Adviseur Facilitaire zaken en Inkoop

  Als adviseur facilitaire zaken en inkoop aan de slag gegaan binnen Ingenion, nadat ze in juni 2015 haar opleiding Facility Management afrondde. Heeft als doel de opdrachtgever altijd naar volle tevredenheid te helpen. Is klantgericht en gemotiveerd om op veel facetten ervaring op te doen. "Ik heb een brede interesse en sta open voor werkzaamheden binnen verschillende vakgebieden. De kennis en theorieën die ik vanuit mijn studie heb opgedaan kan ik nu gaan toepassen in de praktijk."

Neem contact op
INGENION WAT HOUDT JE TEGEN?
Bezoekadres
Josink Esweg 2
7545 PN Enschede
T. 053 - 436 39 37

WWW.INGENION.NL