Maak kennis met ons team

Ingenion bestaat uit een enthousiast en bevlogen team medewerkers. We hebben veel inkoopervaring, kennen de achtergronden en relevante ontwikkelingen binnen het inkoop vak en volgen de beste opleidingen. Door deze gezonde mix houden we elkaar scherp en dagen we elkaar iedere dag weer uit.

Sharon Stoeten

De diversiteit van de werkzaamheden en klantensoorten bij Ingenion spreekt mij erg aan. De adviserende en flexibele houding die nodig is om de klanten dagelijks te ontzorgen past erg bij mij als persoon en geeft me elke dag een voldaan gevoel. 

Rianne van der Schaaf

De veelzijdigheid van de werkzaamheden, de flexibiliteit, het contact met klanten, leveranciers en vooral ook collega's zorgen ervoor dat ik me als een vis in het water voel bij Ingenion.

Sanne Kamphuis

Met veel plezier en energie samen met mijn collega’s de beste resultaten voor onze klanten realiseren. Waarin ik veel eigen verantwoordelijkheid krijg en er ruimte is voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik zie ieder project als een unieke uitdaging, waarbij waardering van klanten mij extra motiveert om het beste uit mezelf te halen.

Loes Kamphuis

Mijn werk bij Ingenion vraagt om flexibiliteit en biedt mij diversiteit. Geen dag is hetzelfde, en geen klant is hetzelfde. Ik kan middels mijn adviserende rol goed mij ei kwijt en krijg voldoende ruimte voor eigen invulling. Dit zorgt voor plezier in mijn werk.

Chris Sanderman

Ik krijg de vrijheid en ruimte om mijn opdrachtgevers maximaal te ontzorgen, ook als het onverhoopt wat meer tijd kost. Vaak resulteert dit in een intensieve en langdurige vorm van samenwerking. Dit wordt door alle betrokkenen als zeer prettig ervaren.

Frank Maathuis

Talentontwikkeling en het tegen gaan van verspilling zijn mijn persoonlijke drijfveren. Dit komt perfect samen bij het organiseren van inkoop voor het primair onderwijs. Het is mooi te horen dat onze klanten deze drive herkennen en waarderen.

Judith van der Zande

Ieder klantvraagstuk is anders en behoeft een andere aanpak. Door de diversiteit van opdrachten bij Ingenion zijn de uit te voeren werkzaamheden elke keer weer een uitdaging. Een tevreden klant is dan de ultieme beloning.