Ervaringen van anderen:

"Een plezierig traject,
waarin we echt ontzorgd zijn!"

"De afgelopen jaren hebben we bij VCO samen met Ingenion onze inkoop verbeterd. Het resultaat is dat we €70,- per leerling besparen op de jaarlijkse kosten. Dat is veel geld voor onze stichting en in deze tijd is dat echt nodig.
Naast het financiële voordeel hebben we ook de processen rond inkoop geprofessionaliseerd. Het was een plezierig traject, waarin we echt ontzorgd
zijn zonder onze eigen inbreng te verliezen."
J. Wierstra – VCO Oost Nederland

"We hebben onvoldoende expertise in huis om contracten volledig en juist uit te nutten en daarom maken we graag gebruik van contractbeheer door Ingenion."
F. Konings – Stichting Brigantijn

"Konot wenst dat haar docenten zich volledig kunnen focussen op het onderwijs, zonder zich druk te hoeven maken over de ICT voorzieningen. Ingenion heeft ons hierbij naar volle tevredenheid geholpen door de aanbestedingen van ICT-beheer, ICT Hardware en AV-middelen professioneel te begeleiden."
R. Keus – Stichting Konot

"Ingenion heeft ons bij twee aanbestedingen begeleid: multifunctionals en IT beheer. Dit heeft geresulteerd in goede overeenkomsten en een forse besparing. Ingenion heeft ons hierin volledig ontzorgd. Op basis van een door Ingenion uitgevoerde inkoopscan zijn we nu aan het kijken wat we nog meer kunnen besparen en wat we eventueel (gezamenlijk) gaan aanbesteden."
G. Looyschelder – STIP Hilversum

 

 

Opdrachtgevers

 

 

Neem contact op
INGENION WAT HOUDT JE TEGEN?
Bezoekadres
Josink Esweg 2
7545 PN Enschede
T. 053 - 436 39 37

WWW.INGENION.NL